De jongen die voetballer wilde worden

Afgelopen donderdag 12 december heeft Koen het eerste exemplaar van het boek ‘De jongen die voetballer wilde worden’ ontvangen. 

In aanwezigheid van de hele school, schrijver Claus Brockhaus en Nico Teunissen (Hoofd Sport en Cultuur, De Onderwijsspecialisten) werd het eerste exemplaar overhandigd aan Koen. 
Koen staat op de cover van het boek en daar is hij super trots op. Hij is groot Graafschap-fan en voetbalt zelf bij het G-team van de Graafschap. 

Onder de noemer Scoren met lezen wil Uitgeverij Landauer samen met De Onderwijsspecialisten het lezen onder kinderen bevorderen. Nadat het eerste exemplaar aan Koen is overhandigd en de schrijver uit het boek heeft voorgelezen, kregen alle leerlingen ook het boek. In de dagen erna wordt het boek op de overige scholen van De Onderwijsspecialisten in de Achterhoek verspreid. 
Nico Teunissen van De Onderwijsspecialisten: 'We willen graag een verbinding leggen met onderwijs, sport én lezen. Daarom vinden wij dit een mooi initiatief wat goed bij ons past en onze visie op onderwijs en waar we graag aan meewerken.' Bovendien is het verhaal van het boek herkenbaar omdat het sterk lijkt op veel verhalen die kinderen hebben of waarover zij fantaseren.'