Locatie

Leerlingen op onze school volgen onderwijs in Doetinchem. Onze school heeft drie locaties, met elk hun eigen groepen. De locaties zijn dicht bij elkaar in een mooie, groene omgeving.

Locatie Oude Rozengaardseweg

Op de locatie Oude Rozengaardseweg vind je vijf groepen van het speciaal onderwijs van Mariƫndael. Ook is er een groep van kindercentrum Anneriet van Zozijn. Het gebouw is ingericht op leerroute 1, 2, 3 (en 4). Er is een afgesloten kleuterplein.

Locatie Van Limburg Stirumlaan

Op de locatie Van Limburg Stirumlaan vind je vier groepen voor kleuters en leerjaar 3, 4 en 5. Daarnaast is de peutergroep van Klimmendaal twee ochtenden in de week aanwezig. Er zijn so-sbo groepen met leerlingen van Mariƫndael en SAM. Van daaruit wordt gekeken wat de beste plek is voor de leerlingen. Het gebouw heeft een mooi nieuw kleuterplein en een groot plein voor oudere leerlingen.

Locatie Boddens Hosangstraat

De locatie Boddens Hosangstraat delen we met SAM. Het gebouw is gericht op oudere leerlingen met leerroute (3), 4, 5 en hoger. Het plein is modern ingericht. Ook hier is een so-sbo groep met leerlingen van beide scholen.